Welke JBL Speakers kan je met elkaar koppelen?

Hoeveel JBL speakers koppelen

Om twee JBL speakers te koppelen en ze samen te laten spelen, zijn er verschillende methoden, afhankelijk van het type speakers dat je hebt. JBL biedt hier zowel de JBL Connect+ methode voor aan en de JBL PartyBoost functie voor aan. Onderstaand is een overzicht welke ondersteunig jouw speaker heeft:

Speakers met PartyBoost

De speakers die je met PartyBoost kunt koppelen zijn onderstaande speakers:

Hoe koppel je speakers met PartyBoost?

  1. Verbind de gewenste speaker met je telefoon door op de Bluetooth-knop te drukken en de speaker te zoeken in de lijst van beschikbare Bluetooth-apparaten op je telefoon.
  2. Download en open de JBL Portable app (voorheen bekend als JBL Connect) vanuit de App Store of Google Play Store. In de app zie je de speaker waarmee je verbonden bent.
  3. Druk nu op de verbindingsknop op alle speakers die je wilt koppelen. Binnen 30 seconden worden alle speakers met elkaar verbonden en zijn ze zichtbaar in je JBL Portable app.
  4. Als je twee speakers hebt verbonden en stereogeluid wilt, selecteer dan “Stereo” in de app. Op deze manier zal één speaker het linker geluidskanaal weergeven en de andere speaker het rechter geluidskanaal. Wil je dat alle speakers dezelfde audio afspelen? Kies dan voor “Party mode”.

Verbinding verbreken? Ook dat kan heel makkelijk. Druk gewoon nog een keer op de connect knop en wacht tot de verbinding is verbroken.

Speakers met JBL Connect+

Onderstaande speakers kun je met elkaar koppelen doormiddel van JBL Connect+:

Hoe koppel je de speakers met JBL Connect+?

  1. Verbind je speaker Verbind de gewenste speakers met je telefoon door op de Bluetooth-knop te drukken en de speakers in de lijst van beschikbare Bluetooth-apparaten op je telefoon te selecteren.
  2. Start muziekweergave Speel nu muziek af zoals je normaal zou doen. Je zult muziek horen uit een van de speakers.
  3. Verbind de speakers Druk nu op de verbindingsknop op alle speakers die je wilt koppelen. Binnen 30 seconden moeten alle speakers met elkaar verbonden zijn. Controleer opnieuw of je de muziek uit alle gekoppelde speakers hoort.

Wil je de verbinding verbreken? Ook dat is heel eenvoudig. Druk gewoon nogmaals op de verbindingsknop en wacht tot de verbinding is verbroken.

Hoeveel JBL speakers kun je verbinden?

Je kunt tot wel 100 JBL speaker aan elkaar koppelen.

Scroll naar boven