JBL Tour One M2 aanbieding

Ben je op zoek naar een JBL Tour One M2 aanbieding? De JBL Tour One M2 is verkrijgbaar in het zwart en champagne. Bekijk hieronder de beste JBL Tour One M2 deals van dit moment:

Kenmerken van de JBL Tour One M2

Koptelefoon typeOver-ear
Gewicht272 gram
DichtheidNiet waterbestendig
Batterij50 uur
OpladenMet kabel
BluetoothCompatibel met Bluetooth 5.3
BedieningVia smartphone

JBL Tour One M2 koptelefoon

Ervaar met de JBL Tour One M2 een ongestoorde luisterervaring dankzij de geavanceerde True Adaptive Noise Cancelling-technologie. Deze baanbrekende functie zorgt ervoor dat je volledig kunt opgaan in je favoriete afspeellijsten, of juist kunt genieten van een moment van serene stilte. De legendarische Hi-Res-gecertificeerde JBL Pro Sound voegt een extra dimensie toe aan je muziek, waardoor elk nummer tot leven komt met verbluffende helderheid en detail.

Met een batterijduur van maar liefst 50 uur kun je langdurig genieten van superieure, ruimtelijke audio. Of je nu onderweg bent of thuis ontspant, de JBL Tour One M2 biedt je een meeslepende geluidservaring die lang meegaat. Tijdens telefoongesprekken zorgt de geavanceerde 4-mic-technologie voor kristalheldere communicatie.

Wil je jouw stemvolume verhogen of dat van anderen zonder je koptelefoon af te nemen? Schakel dan eenvoudig de Personal Sound Amplification in. Deze functie stelt je in staat om je stem duidelijk te laten horen, zelfs in rumoerige omgevingen. Met de JBL Tour One M2 hoef je nooit concessies te doen aan jouw luisterervaring en blijf je volledig verbonden met je omgeving.

True Adaptive Noise Cancelling

Met de geavanceerde True Adaptive Noise Cancelling-technologie van de JBL Tour One M2 wordt je omgeving moeiteloos weggefilterd. Dankzij de 4 nauwkeurige ruisgevoelige microfoons past deze innovatieve functie zich automatisch en in realtime aan jouw omgeving aan. Of je nu onderweg bent, op kantoor werkt of gewoon wilt ontspannen, de JBL Tour One M2 minimaliseert afleidingen, zodat je je volledig kunt concentreren op wat belangrijk is. De prestaties van de koptelefoon worden geoptimaliseerd voor een meeslepende audio-ervaring van ongekende kwaliteit.

Met de JBL Headphones-app heb je volledige controle over de ANC-modusregeling. Pas eenvoudig de instellingen aan naar jouw voorkeur en geniet van een persoonlijke luisterervaring. Of je nu de nadruk wilt leggen op absolute stilte of een subtiele achtergrondruis wilt behouden, de keuze is aan jou. Met de JBL Tour One M2 wordt de ANC-ervaring volledig afgestemd op jouw behoeften.

Laat je meevoeren door de geluidskwaliteit van de JBL Tour One M2 en geniet van elke noot van je favoriete muziek, podcasts en films, waar je ook bent. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en dompel jezelf onder in een wereld van ongeëvenaarde geluidskwaliteit en puur luisterplezier.

Smart Ambient

Blijf bewust van de geluiden om je heen terwijl je geniet van je favoriete muziek met behulp van Smart Ambient. Met Smart Ambient kun je de omgevingsgeluidsniveaus eenvoudig regelen, zodat je de perfecte balans kunt vinden tussen je muziekervaring en het bewust blijven van je omgeving. Via de handige JBL Headphones-app kun je de Smart Ambient-functie aanpassen aan jouw voorkeuren en behoeften.

Met de Personal Sound Amplification-knop in de JBL Headphones-app kun je het volume van gesprekken verhogen met een indrukwekkende +15-20dB. Deze handige functie stelt je in staat om duidelijk te communiceren en te luisteren, zelfs in omgevingen met veel omgevingsgeluid. Daarnaast kun je met de app de L/R-balans aanpassen, zodat het geluid optimaal wordt afgestemd op jouw gehoor.

Schakel eenvoudig de Personal Sound Amplification in en versterk de omgevingsgeluiden met een verbluffende +15-20dB. Of je nu een gesprek voert of gewoon bewust wilt blijven van de geluiden om je heen, deze functie geeft je de controle over het volume en de balans van het geluid, zonder dat je je koptelefoon hoeft af te zetten. Met de JBL Headphones-app wordt het aanpassen van je luisterervaring een moeiteloze en persoonlijke ervaring.

4 microfoons en VoiceAware

Met behulp van het geavanceerde algoritme en de 4 ingebouwde microfoons biedt de JBL Tour One M2 een verbeterde gesprekservaring. Of je nu in een lawaaierige omgeving bent, een winderige omgeving of wanneer je je favoriete stemassistent gebruikt, deze koptelefoon zorgt voor heldere en duidelijke gesprekken. Dankzij de geavanceerde technologie worden achtergrondgeluiden geminimaliseerd, zodat je moeiteloos kunt communiceren, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Met de innovatieve VoiceAware-functie heb je volledige controle over hoeveel van je eigen stem te horen is. Door de microfooninput naar je koptelefoon aan te passen, kun je bepalen of je je eigen stem meer of minder wilt horen tijdens gesprekken. Dit zorgt voor een persoonlijke luisterervaring en stelt je in staat om je comfortabel en zelfverzekerd te voelen tijdens het spreken. Of je nu meer bewust wilt zijn van je eigen stem of liever de focus legt op het geluid om je heen, met VoiceAware kun je de balans perfect afstemmen op jouw voorkeuren.

SmartTalk

Met de geavanceerde Smart Talk-functie van de JBL Tour One M2 hoef je je muziek niet te onderbreken om een kort gesprek te voeren. Dankzij geavanceerde spraakherkenningstechnologie reageert de koptelefoon op jouw stemcommando’s en neemt het de nodige acties. Wanneer je begint te praten, zal de koptelefoon automatisch de muziek pauzeren en overschakelen naar de TalkThru-modus.

Dit betekent dat je zonder gedoe kunt communiceren, zelfs tijdens het luisteren naar je favoriete nummers. Je hoeft niet langer je koptelefoon af te nemen of naar knoppen te zoeken om de muziek te onderbreken. Met de Smart Talk-functie kun je naadloos schakelen tussen het luisteren naar muziek en het voeren van een gesprek, waardoor je geniet van ultiem gemak en gebruiksgemak.

Low Volume Dynamic EQ

Bewaak de gezondheid van je gehoor zonder concessies te doen aan de kwaliteit van je luisterervaring. De JBL Tour One M2 is ontworpen om je gehoor te beschermen, zelfs bij een laag volume. Dankzij de geoptimaliseerde EQ worden zowel de lage als de hoge frequenties versterkt, waardoor je kunt genieten van high-fidelity-geluid zonder dat het schadelijk wordt voor je oren.

Met de JBL Tour One M2 hoef je je geen zorgen te maken dat je luisterervaring wordt aangetast door het verminderen van het volume. Het geavanceerde geluidsafstemmingssysteem zorgt ervoor dat de lage tonen rijk en vol klinken, terwijl de hoge tonen helder en gedetailleerd blijven. Dit stelt je in staat om te genieten van een meeslepende geluidsweergave, zelfs op lagere volumeniveaus.

Scroll naar boven