JBL Quantum 100 aanbieding

Een betaalbare Gaming headset, de JBL Quantum 100 aanbieding. Bekijk hieronder de beste aanbieding van dit moment.

Kenmerken van de JBL Quantum 100

Gewicht220 gram
PlatformenNintendo, Playstation, Smartphone/Tablet, Xbox, PC, Wii
BatterijduurN/A
AansluitingenJackplug 3.5mm 120 cm
KleurZwart, Wit ,Groen/zwart, Blauw
Opladen viaN/A
BluetoothN/A

JBL Quantum 100

Verhoog je gamebeleving met de JBL Quantum 100. Dankzij het dichte oorschelpontwerp minimaliseer je omgevingsgeluid en verbeter je de communicatie met je team en het detecteren van tegenstanders. De volumeaanpassing gebeurt vlot via de oorschelpknoppen. Ontkoppel de microfoon tijdens single player sessies om ongehinderd te genieten. De headset is compatibel met diverse platforms via de 3,5 mm connector.

JBL Quantum 100 aanbieding

De JBL Quantum 100 aanbieding is nu nog betaalbaarder dan dat deze headset al was. Vergelijk de beste prijzen bij verschillende aanbieders of lees meer over de JBL Quantum 100 aanbieding.

Diverse platforms

De JBL Quantum 100 is geschikt voor verschillende platformen, waaronder Android, Mac, Nintendo Switch, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PC (Windows), PlayStation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en iOS.

Geluidskwaliteit

De microfoon van de Quantum 100 beschikt over ruisonderdrukking en een mute-functie, gemakkelijk te bedienen via de knop op de oorschelp. De buigbare, verwijderbare en inklapbare microfoon biedt flexibiliteit en aanpasbaarheid.

Ruisonderdrukkende microfoon

De microfoon van de Quantum 100 beschikt over ruisonderdrukking en een mute-functie, gemakkelijk te bedienen via de knop op de oorschelp. De buigbare, verwijderbare en inklapbare microfoon biedt flexibiliteit en aanpasbaarheid.

Verbindingsopties

De headset maakt gebruik van een bedrade verbinding en is compatibel met verschillende platforms via bedrade aansluitingen, zoals Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X. Het beschikt over een geweven kabel met een kabellengte van 1,2 meter.

Comfortabel ontwerp

De Quantum 100 biedt uitstekend draagcomfort volgens klanten en heeft een basisklasse bouwkwaliteit. Het materiaal is voornamelijk kunststof, met kunststof scharnieren en een dicht ontwerp van de oorschelpen. De oorkussens zijn gemaakt van imitatieleer en schuim, wat bijdraagt aan het comfort tijdens langere gaming sessies. De headset is opvouwbaar, heeft een zwarte kleur en weegt 220 gram.

Conclusie

De JBL Quantum 100 is een veelzijdige gaming headset met een goede geluidskwaliteit en handige eigenschappen, zoals een aanpasbare microfoon, bedrade connectiviteit en uitstekend draagcomfort. Geschikt voor meerdere platformen, biedt deze headset een complete game-ervaring voor zowel beginners als ervaren gamers.

Scroll naar boven