JBL Flip aanbieding

Bekijk hier de beste JBL Flip aanbieding! Wij vergelijken de beste JBL speaker aanbiedingen op het internet. Onderstaand staan de beste JBL Flip aanbieding op een rij gezet zodat jij altijd de beste prijs betaalt! We leggen op deze pagina uit waar jij de beste aanbieding kan scoren, wat de verschillen zijn van de verschillende series JBL Flip En natuurlijk waarom jij een JBL Flip aanbieding moet scoren!

JBL Flip aanbiedingen

Wat zijn de verschillen tussen alle JBL Flip modellen?

Elk model heeft weer verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Daarnaast ziet elk model er weer wat anders uit. Onderstaand hebben we uitgelegd wat de verschillen zijn tussen de modellen door de jaren heen. Zo kun jij de beste JBL Flip aanbieding uitkiezen.

JBL Flip 3

De Flip 3 is een compacte en draagbare speaker voor onderweg of thuisgebruik. Het is één van de eerste uit de JBL Flip serie en heeft een batterijduur van ongeveer 10 uur. De Flip 3 heeft een IPX7-classificatie, wat betekent dat hij waterbestendig is en onderdompeling in water tot 1 meter diep gedurende maximaal 30 minuten kan weerstaan.De Flip 3 ondersteunt draadloze Bluetooth-verbindingen en kan worden gebruikt om telefoongesprekken te voeren met de ingebouwde microfoon.

JBL Flip 4

De afmetingen van de JBL Flip 4 zijn gelijk aan de afmetingen van de Flip 3. Toch is de JBL Flip 4 iets zwaarder en heeft daarom een batterijduur van 12 uur. De Flip 4 heeft ook een IPX7-classificatie, waardoor hij waterbestendig is en onderdompeling in water tot 1 meter diep gedurende maximaal 30 minuten kan weerstaan. Je kan de Flip 4 ook verbinden met andere JBL speakers, een functie die de JBL Flip 3 niet had.

JBL Flip 5

De Flip 5 heeft vergelijkbare afmetingen en gewicht als de Flip 4 & Flip 3. Ook de batterijduur is gelijk aan die van de Flip 4 met 12 uur. De Flip 5 heeft een IPX7-classificatie en is dus waterbestendig, waardoor onderdompeling in water tot 1 meter diep gedurende maximaal 30 minuten mogelijk is. In vergelijking met de Flip 4 heeft de Flip 5 geen ondersteuning meer voor JBL Connect+. In plaats daarvan heeft de Flip 5 PartyBoost, waarmee je meerdere JBL PartyBoost speakers kunt koppelen.

JBL Flip 6

De Flip 6 heeft vergelijkbare afmetingen en gewicht als de Flip 5, Flip 4 & Flip 3. Ook de batterijduur is gelijk aan die van de Flip 5 en 4 met 12 uur. Daarnaast heeft ook de Flip 6 IP67-classificatie en is dus waterbestendig, waardoor onderdompeling in water tot 1 meter diep gedurende maximaal 30 minuten mogelijk is

Op het eerste oog lijkt de JBL Flip 6 weinig nieuw te zijn. Tot je hem wat beter bekijkt. Dan zie je dat de speaker weer een stuk verder is geëvolueerd. Zowel de geluidstechniek als de draadloze verbinding is met de tijd meegegaan. Ook de verbeterde IP-certificering draagt bij aan een zorgeloos gebruik.

JBL Flip Essential 1 & 2

De JBL Flip Essential is het goedkopere model van de JBL Flip serie en bevat alle essentiële aspecten die op een box horen. Er zitten wel veel verschillen tussen de Essential speakers en andere JBL Flip speakers. De Flip Essential 2 bevat één speaker, namelijk een 44×80 mm full range speaker. De Flip 6 bevat daarentegen twee speakers, namelijk een 45×80 mm woofer en een 16 mm tweeter.

Scroll naar boven