JBL Quantum 810 aanbieding

Ben je op zoek naar een JBL Quantum 810 aanbieding? Wij vergelijken voor jou dagelijks het aanbod en laten je de beste prijs zien bij verschillende aanbieders!

Kenmerken van de JBL Quantum 810

Gewicht418 gram
PlatformenNintendo, Playstation, Smartphone/Tablet, Xbox, PC
Batterijduur30 uur
AansluitingenJackplug 3.5mm, USB 2.0 type-C
KleurZwart
Opladen viaUSB-C
BluetoothBluetooth 5.2

JBL Quantum 810

Onderga een meeslepende game-ervaring en voer heldere telefoongesprekken met de JBL Quantum 810. Deze headset biedt draadloos gamen en de voordelen van surround sound, waardoor je nauwkeurig de locatie van je tegenstander kunt bepalen en sneller kunt reageren tijdens intense actiemomenten. Met de mogelijkheid om de headset via Bluetooth te verbinden met bijvoorbeeld je telefoon, kun je oproepen aannemen en beëindigen met de opneem- en ophangknop, zelfs als je onderweg bent op de fiets of in de trein. Pas eenvoudig het volume van de headset aan via de knoppen op de oorschelp. Dankzij de effectieve ruisonderdrukking van de microfoon worden storende omgevingsgeluiden zoals stofzuigers en vrachtwagens geminimaliseerd.

JBL Quantum 810 aanbieding

De JBL Quantum 810 aanbieding is beschikbaar bij verschillende aanbieders, lees snel verder wat voor kwaliteit de JBL Quantum 810 aanbieding met zich meebrengt.

Welke platformen?

De JBL Quantum 810 is compatibel met diverse platforms, waaronder Android, Mac, Nintendo Switch, PC (Windows), PlayStation 4, PlayStation 5 en iOS. Hierdoor kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende apparaten en genieten van je favoriete games en media.

Audio eigenschappen

De geluidskwaliteit van de JBL Quantum 810 wordt door klanten als zeer goed ervaren. Met surround sound technologie en DTS surround sound, biedt deze headset een meeslepende en realistische luisterervaring. Dankzij de krachtige 50 mm speakerdrivers en de nauwkeurige audioweergave komt elk detail tot leven.

Microfoon

De ingebouwde microfoon van de JBL Quantum 810 is voorzien van ruisonderdrukking en een handige mute-functie. Je kunt eenvoudig dempen via de knop op de oorschelp. De buigbare en verwijderbare microfoon zorgt ervoor dat je altijd duidelijk verstaanbaar bent tijdens communicatie.

Draadloze connectiviteit

Met draadloze connectiviteit kun je vrij bewegen zonder hinderlijke kabels. De headset is draadloos verbonden met platforms zoals Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X, wat flexibel gebruik mogelijk maakt.

Verlichtingsopties

De JBL Quantum 810 beschikt over indrukwekkende verlichtingsopties met 16,8 miljoen kleuren. De verlichting op de linker- en rechteroorschelp creëert een meeslepende sfeer tijdens het gebruik en kan worden aangepast aan je voorkeuren.

Fysieke ontwerp

Met een goed draagcomfort, middenklasse bouwkwaliteit en hoogwaardige kunststof materialen is de JBL Quantum 810 ontworpen voor langdurig gebruik. De dichte ontwerp oorschelpen, comfortabele schuim oorkussens en het lichte gewicht van 410 gram zorgen voor een aangename draagervaring, zelfs tijdens lange sessies.

Conclusie

De JBL Quantum 810 biedt een veelzijdige en hoogwaardige geluidsbeleving voor gamers en audioliefhebbers. Met uitstekende geluidskwaliteit, handige microfoonfuncties, draadloze connectiviteit en aanpasbare verlichting is deze headset ideaal voor een meeslepende en comfortabele game- en luisterervaring.

Scroll naar boven