JBL Live Flex aanbieding

JBL Live Flex aanbieding aan het zoeken, zoek niet langer! Wij zetten alle aanbiedingen van deze JBL oordopjes voor jou op een rij en laten de beste prijs zien!

Kenmerken van de JBL Live Flex

TypeIn-Ear
Noise-cancellingActief
DichtheidIP54 stof en spatwaterdicht
Batterij8 uur batterijduur
6 uur met noise canceling
Opladen4 uur opladen
BluetoothCompatibel met Bluetooth (5.3)
KleurenZwart, zilver, roze & blauw
AansluitingUSB-C

JBL Live Flex aanbieding

De JBL Live Flex in de aanbieding, een geavanceerd paar draadloze oordopjes die zijn ontworpen om je muzikale beleving naar een hoger niveau te tillen. Hier zijn de unieke kenmerken van de JBL Live Flex:

In-ear en noise cancelling

De JBL Live Flex zijn in-ear oordopjes die zijn ontworpen voor een comfortabele pasvorm en uitstekende geluidskwaliteit. Deze oordopjes zijn voorzien van actieve ruisonderdrukking, waardoor je kunt genieten van je muziek zonder hinderlijke omgevingsgeluiden.

IP classificering

De JBL Live Flex hebben een IP54-certificering, wat betekent dat ze bestand zijn tegen stof en spatwater. Ideaal voor gebruik tijdens het sporten of buitenshuis.

Batterij

Met een batterijduur van 8 uur kun je lang genieten van je muziek. Wanneer je actieve noise-cancelling hebt ingeschakeld, gaat de batterij tot 6 uur mee. Slechts 4 uur opladen en je JBL Live Flex oordopjes zijn weer klaar voor gebruik. Opladen gaat snel en gemakkelijk via de moderne USB-C aansluiting.

Bluetooth

Deze oordopjes zijn compatibel met Bluetooth 5.3, waardoor je kunt rekenen op een stabiele en energiezuinige draadloze verbinding.

Scroll naar boven