JBL Charge aanbieding

Ben je op zoek naar een JBL Charge aanbieding? Bij debestejblaanbieding.nl vergelijken we de beste JBL speaker aanbiedingen op het internet. Onderstaand staan de beste JBL Charge aanbieding op een rij gezet zodat jij altijd de beste prijs betaalt! De JBL Charge bestaat uit verschillende versies waarbij de JBL Charge 5 het meest populaire en nieuwste model is van allemaal. De JBL Charge 2, Charge 3 & Charge 4 zijn niet meer leverbaar of alleen refurbished/tweedehands verkrijgbaar.

JBL Charge 5 aanbiedingen

De JBL Charge is verkrijgbaar in de kleuren/uitvoeringen zwart, blauw, groen, grijs, rood, roze, squad, turquoise & wit.

De verschillen tussen alle Charge modellen

Door de jaren heen heeft JBL natuurlijk verschillende JBL Charge modellen uitgebracht. Al deze modellen hebben hun eigen charmes en prestaties. Hoewel het allemaal dezelfde modellen zijn, lijken ze niet altijd op elkaar. Tussen al deze modellen zit een hoop verschil en leggen we graag voor je uit!

JBL Charge 2

De JBL Charge 2 is de 2e generatie Charge modellen. De JBL Charge 2 onderscheidt zich van zijn opvolgers door zijn compactere formaat en lichtere gewicht. Deze JBL had een batterijduur van ongeveer 12 uur en was spatwaterdicht. Dit betekent dat deze speaker tegen een klein beetje water kon maar niet volledig waterdicht is.

JBL Charge 3

De JBL Charge 3 is iets groter en zwaarder dan zijn voorganger, de JBL Charge 2. De Charge 3 heeft door zijn grotere formaat ook een langere batterijduur van ongeveer 20 uur en heeft een IPX7-classificatie, wat betekent dat je de JBL Charge 3 waterbestendig is en kan onderdompelen in water. Dit kan gedurende 30 minuten en maximaal 1 meter diep.

JBL Charge 4

De JBL Charge 4 lijkt heel erg veel op de JBL Charge 3 in verschillende aspecten. Ze hebben een vergelijkbaar gewicht, vergelijkbare afmetingen en hebben beide een IPX7-classificatie. Toch onderscheidt de JBL Charge 4 zich door middel van een betere geluidskwaliteit en een krachtigere bas in vergelijking met eerdere modellen.

JBL Charge 5

De Charge 5 is vergelijkbaar in grootte en gewicht met de Charge 4. Ook heeft deze speaker een batterijduur van ongeveer 20 uur, vergelijkbaar met de Charge 3 en Charge 4. De Charge 5 heeft een IP67-classificatie, wat betekent dat hij water- en stofdicht is. De Charge 5 heeft een USB Type-C-poort voor opladen, wat handig kan zijn omdat steeds meer apparaten gebruikmaken van deze standaard.

Scroll naar boven