JBL Quantum 610 aanbieding

De JBL Quantum 610 aanbieding vergelijken? Wij updaten dagelijks de prijs van de JBL Quantum 610 headset zodat jij de beste prijs betaald.

Kenmerken van de JBL Quantum 610

Gewicht357g gram
PlatformenVerbonden via USB aansluiting
Batterijduur40 uur
AansluitingenDraadloos (radiogestuurd)
KleurZwart
Opladen viaUSB-C
BluetoothN/A

JBL Quantum 610

Met de Quantum 610 betreed je de gamingwereld draadloos en omhels je de voordelen van meeslepend Surround Sound. Dit betekent dat je exact kunt lokaliseren waar je tegenstander zich bevindt, waardoor je voorbereid bent zodra hij de hoek om komt. De gaming headset beschikt bovendien over indrukwekkende 50 millimeter drivers, die een diepe bas leveren. In combinatie met het Surround Sound effect krijgen geluiden zoals vliegtuigen die overvliegen of tanks die over het digitale slagveld razen een extra realistisch karakter. Pas het volume van de headset aan via de handige knoppen op de oorschelp. Dankzij het gesloten ontwerp van de oorschelpen wordt hinderlijk omgevingsgeluid, zoals een stofzuiger of voorbijrazende vrachtwagen, geminimaliseerd. Je kunt ook de RGB verlichting naar wens instellen zodat de headset naadloos aansluit bij jouw overige gaming setup. Verleng je gaming sessies met een indrukwekkende batterijduur van wel 40 uur. Wanneer je de batterij wilt opladen terwijl je jouw favoriete spel speelt, sluit je de headset gewoon aan met de meegeleverde USB-oplaadkabel.

JBL Quantum 610 aanbieding

De JBL Quantum 610 aanbieding is nu bij verschillende aanbieders beschikbaar. Benieuwd naar de voordelen van de JBL Quantum 610? Lees snel verder.

Compatibiliteit met Verschillende Platforms

De JBL Quantum 610 is veelzijdig compatibel en biedt een meeslepende game-ervaring op verschillende platforms, waaronder de Nintendo Switch, PC (Windows), PlayStation 4 en Playstation 5. Geniet van Surround Sound op deze platforms voor een indrukwekkende geluidsweergave.

Krachtige audioprestaties

De headset levert een Surround Sound ervaring dankzij het gebruik van DTS-technologie. Met 50 mm speakerdrivers en een 2.0-audiokanaalconfiguratie zorgt de Quantum 610 voor meeslepend geluid tijdens je gaming sessies.

Geavanceerde microfoonfuncties

De ruisonderdrukkende microfoon van de JBL Quantum 610 zorgt voor heldere en duidelijke communicatie, terwijl de mute-functie eenvoudig kan worden geactiveerd via een knop op de oorschelp. De buigbare en verwijderbare microfoon biedt flexibiliteit in gebruik.

Veelzijdige connectiviteit

De JBL Quantum 610 biedt zowel bedrade als draadloze connectiviteitsopties, waardoor je kunt kiezen wat het beste bij je past. De meegeleverde gewoven kabel met een lengte van 3,5 mm biedt een stabiele en duurzame verbinding.

Comfortabel ontwerp

Met een dicht ontwerp, schuimgevulde oorkussens en een middenklasse bouwkwaliteit, biedt de JBL Quantum 610 een comfortabele en duurzame game-ervaring. Het zwart gekleurde ontwerp past bij diverse gaming-opstellingen.

Conclusie

De JBL Quantum 610 biedt een rijke en meeslepende game-ervaring met krachtig Surround Sound, geavanceerde microfoonfuncties en veelzijdige connectiviteitsopties. Het comfortabele ontwerp en de duurzame bouwkwaliteit maken het tot een ideale keuze voor gamers die op zoek zijn naar hoogwaardige audioprestaties en comfort tijdens lange gaming sessies.

Scroll naar boven