JBL Quantum 200 aanbieding

Ben je op zoek naar een JBL Quantum 200 aanbieding? We vergelijken de scherpste aanbiedingen bij verschillende aanbieders.

Kenmerken van de JBL Quantum 200

Gewicht245 gram
PlatformenNintendo, Playstation, Smartphone/Tablet, Xbox, PC
BatterijduurN/A
AansluitingenJackplug 3.5mm 120 cm
KleurZwart
Opladen viaN/A
BluetoothN/A

JBL Quantum 200

Met de JBL Quantum 200 haal je een volledig uitgeruste headset in huis. Pas het volume aan via de oorschelpknoppen en schakel de mute-functie gemakkelijk in voor snelle gesprekken. De microfoon is flexibel en kan worden ingeklapt voor gemak tijdens laadtijden. Het gesloten oorschelpontwerp minimaliseert omgevingsgeluid, terwijl de veelzijdige connectiviteit wordt geboden via de 3,5 mm connector of meegeleverde pc splitter.

JBL Quantum 200 aanbieding

De JBL Quantum 200 aanbieding is beschikbaar bij verschillende aanbieders. Lees verder voor de kenmerken van de JBL Quantum 200 aanbieding.

Diverse platforms

De JBL Quantum 200 is veelzijdig inzetbaar en compatibel met diverse platforms, waaronder Android, Mac, Nintendo Switch, Nintendo Wii U, PC (Windows), PlayStation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en iOS. Dit zorgt voor een brede connectiviteit en gebruiksmogelijkheden.

Geluidsweergave

De headset biedt een stereo geluidsweergave die geschikt is voor verschillende platforms, waaronder Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X. Met 50 mm speakerdrivers en een locatie van de volumeknoppen op de oorschelp, kun je de audio aanpassen aan je voorkeuren.

Eigenschappen van de microfoon

De microfoon van de JBL Quantum 200 is voorzien van ruisonderdrukking en een handige mute-functie die je gemakkelijk bedient via de knop op de oorschelp. De microfoon is buigbaar, verwijderbaar en inklapbaar voor flexibiliteit en gemak tijdens het gamen.

Verbindingsopties

Met een bedrade verbinding en ondersteuning voor diverse platforms, waaronder Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X, biedt de JBL Quantum 200 een betrouwbare en veelzijdige connectiviteit. De hoofdtelefoon aansluiting is voorzien van een gewoven kabel met een kabellengte van 1,2 m.

Comfortabel en stevig

Gebruikers ervaren een goed draagcomfort dankzij de schuimrubberen oorkussens en het basisklasse kunststof bouwkwaliteit. Het dichte ontwerp van de oorschelpen minimaliseert omgevingsgeluid en de opvouwbare functie biedt handigheid in opslag. De headset heeft een elegant zwart ontwerp en een gewicht van 245 g voor langdurig comfort tijdens het gamen.

Conclusie

Met de JBL Quantum 200 krijg je een veelzijdige gaming headset die compatibel is met verschillende platforms. Ondanks een minder geluidskwaliteit dan andere JBL Gaming headsets biedt deze headset handige functies zoals een ruisonderdrukkende microfoon, bedrade connectiviteit en goed draagcomfort. Dit maakt de JBL Quantum 200 een geschikte keuze voor gamers die op zoek zijn naar functionaliteit en veelzijdigheid in hun gamingervaring.

Scroll naar boven