JBL JR460NC aanbieding

Vergelijk de JBL JR460NC aanbieding prijzen op deze pagina. Deze JBL koptelefoon is verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw en roze.

Kenmerken van de JBL Tune JR 460NC

Koptelefoon typeOver-ear
Gewicht200 gram
DichtheidNiet waterbestendig
Batterij30 uur
OpladenMet kabel
BluetoothBluetooth 5.0
BedieningVia smartphone

De JBL JR460NC Koptelefoon

Deze JBL kinderkoptelefoon komt in de kleuren blauw, roze en wit. Ben je op zoek naar een kleinere koptelefoon, dan is de JBL JR310BT echt iets voor jouw kind! Met een indrukwekkende batterijduur van maximaal 20 uur kunnen je kinderen genieten van langdurig plezier zonder zich zorgen te hoeven maken over het opladen van de JBL JR460NC koptelefoon. Het is erg handig, vooral tijdens vakanties, lange reizen of drukke dagen vol activiteiten. Je kinderen kunnen genieten van hun entertainment zonder onderbroken te worden door een lege batterij. Opladen duurt maximaal twee uur dus ze kunnen snel weer gebruik maken van de koptelefoon.

Bescherming van het gehoor

Met de JBL JR460NC kunnen kinderen genieten van hun favoriete muziek, terwijl de veiligheid van hun gehoor gewaarborgd blijft, aangezien de hoofdtelefoon beperkt is tot maximaal 85 decibel. Dit minimaliseert het risico op gehoorbeschadiging, waardoor ouders zich kunnen ontspannen terwijl hun kinderen plezier hebben. Bovendien biedt de ruisonderdrukking een oplossing voor afleidende omgevingsgeluiden en ruis, waardoor kinderen zich beter kunnen concentreren op hun huiswerk of online leren.

Active Noise Cancelling

Geef je kinderen de mogelijkheid om volledig op te gaan in hun wereld van muziek, entertainment en leren, zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden. Met de ingebouwde actieve ruisonderdrukkingstechnologie van de JBL JR460NC koptelefoon kunnen ze ruis en afleiding effectief buiten sluiten. Of ze nu thuis zijn en willen genieten van hun favoriete muziek, onderweg zijn en willen ontspannen met een spannend audioboek, of online lessen volgen en zich willen concentreren op hun studiemateriaal, de JR460NC koptelefoon biedt een oase van rust en stilte.

Ingebouwde microfoon

Laat je kinderen moeiteloos communiceren met anderen dankzij de handige ingebouwde microfoon van de JR460NC koptelefoon. Of ze nu ontspannen in hun vrije tijd, druk aan het leren zijn of gewoon willen chatten met vrienden en familie, deze koptelefoon staat klaar om te helpen. De microfoon is ontworpen om heldere en duidelijke stemgeluiden te leveren. Zo kunnen je kinderen moeiteloos communiceren zonder dat er ruis of vervorming optreedt, zelfs in rumoerige omgevingen.

Scroll naar boven