JBL Tune Buds aanbieding

Wij zoeken voor jou de beste JBL Tune Buds aanbieding! We zetten alle aanbiedingen van deze JBL oordopjes voor jou op een rij en laten de beste prijs zien!

Kenmerken van de JBL Tune Buds

TypeIn-Ear
Noise-cancellingActief
DichtheidIP54 stof en spatwaterdicht
Batterij12 uur batterijduur
Opladen4 uur opladen
BluetoothCompatibel met Bluetooth (5.3)
KleurenZwart, blauw, wit & paars
AansluitingUSB-C

JBL Tune Buds aanbieding

Ontworpen om je luisterervaring te verbeteren, bieden de JBL Tune Buds aanbieding een combinatie van goede functies, waardoor ze een must-have zijn voor degenen die op zoek zijn naar kwaliteitsgeluid en veelzijdigheid onderweg. Waarom de JBL Tune Buds aanbieding kopen? Lees het hieronder:

In-ear oortjes

De JBL Tune Buds zijn in-ear oordopjes, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en uitstekende geluidsisolatie.

Noise-cancelling

Ervaar actieve ruisonderdrukkingstechnologie met de JBL Tune Buds, waardoor je afleiding kunt blokkeren en je kunt concentreren op je favoriete muziek.

Duurzaamheid

Gebouwd om de weer elementen te weerstaan, hebben de JBL Tune Buds een IP54-certificering, wat betekent dat ze bestand zijn tegen stof en waterspetters. Perfect voor workouts en buitenavonturen.

Batterijduur

Geniet van een indrukwekkende batterijduur van maximaal 12 uur, zodat je lang kunt luisteren voordat je opnieuw moet opladen. Met slechts 4 uur oplaadtijd zorgen de JBL Tune Buds ervoor dat je snel weer aan de slag kunt. De JBL Tune Buds worden opgeladen via een USB-C-aansluiting,

Bluetooth

Deze oordopjes zijn compatibel met Bluetooth 5.3, wat zorgt voor een stabiele en energiezuinige draadloze verbinding.

Scroll naar boven