JBL Bar 500 aanbieding

Op zoek naar de JBL Bar 500 aanbieding? Bekijk hieronder de beste deal van dit moment:

Kenmerken van de JBL Bar 500

Gewicht12,8 kg
Totaal vermogen290W
Subwoofer vermogen300W
AansluitingenHDMI in, HDMI uit, Optisch digitaal (S/PDIF)
SpraakassistentN/A
KleurZwart
VerbindenApple Airplay 2, Google Cast, Spotify Connect
BluetoothBluetooth 5.0
JBL BAR 500 aanbieding

Over de JBL Bar 500

Wil je genieten van een geweldige geluidservaring met de JBL Bar 500? Deze soundbar brengt films tot leven met zijn MultiBeam™ en Dolby Atmos® 3D surround sound. Je zult overal in de kamer buitengewone geluidseffecten ervaren, zonder dat je extra surround-luidsprekers nodig hebt.

Ingebouwde wifi met AirPlay, Alexa Multi-Room Music en Chromecast built-in™

Met de ingebouwde wifi en functies zoals AirPlay, Alexa Multi-Room Music en Chromecast built-in™ heb je toegang tot meer dan 300 muziekstreamingdiensten. Of je nu wilt dansen of ontspannen, je hebt genoeg opties om uit te kiezen. Bovendien zorgt de wifi-verbinding ervoor dat je automatische software-updates kunt ontvangen, zodat je altijd van de nieuwste functies kunt genieten.

Krachtig vermogen

Met een totaal uitgangsvermogen van 590 watt biedt de JBL Bar 500 een indrukwekkende geluidservaring voor films, muziek en games. De draadloze 10-inch subwoofer zorgt voor een krachtige en nauwkeurige bas, waardoor actiescènes tot leven komen en muziek emotioneel wordt.

PureVoice Dialogue Enhancement-technologie

Dankzij de PureVoice Dialogue Enhancement-technologie worden stemmen geoptimaliseerd, zodat je geen enkel woord mist, zelfs niet wanneer de surround-effecten op hun hoogtepunt zijn. De HDMI eARC met 4K Dolby Vision Passthrough zorgt voor ongecomprimeerd Dolby Atmos surround sound via één HDMI-kabel.

3D-surroundeffect

De JBL Bar 500 biedt eenvoudige automatische geluidskalibratie, zodat de beste 3D-surroundeffecten worden geleverd voor elke kamer en interieur. Bovendien werkt de JBL Bar 500 samen met luidsprekers die geschikt zijn voor stemassistenten, zoals Alexa, Google Assistent en Siri. Je kunt je stemassistent vragen om al je favoriete muziek direct naar de soundbar te streamen.

De JBL Bar 500 is de perfecte soundbar voor films, muziek of als je aan het gamen bent. Met deze soundbar creer je een geweldige geluidservaring en is ook nog makkelijk te koppelen.

Scroll naar boven