JBL Quantum 360 aanbieding

De JBL Quantum 360 aanbieding is verkrijgbaar in een Playstation versie en een Xbox versie, wij zoeken voor jou de beste aanbiedingen uit!

Kenmerken van de JBL Quantum 360P

Quantum 360 P Quantum 360 X
Gewicht252 gram252 gram
PlatformenNintendo, Playstation, PCNintendo, Xbox, PC
Batterijduur22 uur22 uur
AansluitingenJackplug 3.5mm 120 cmJackplug 3.5mm 120 cm
KleurWit Groen/Zwart
Opladen viaUSB-CUSB-C
BluetoothDraadloos (radiogestuurd)Draadloos (radiogestuurd)

JBL Quantum 360P en de JBL Quantum 360X

Met de JBL Quantum 360P game je draadloos op PlayStation, Nintendo Switch of PC. Geniet van 3D audio op de PlayStation 5 voor een meeslepende ervaring. De batterij gaat 22 uur mee en is oplaadbaar tijdens het gamen. Comfortabele memory foam oorkussens maken lange gamesessies aangenaam.

Met de JBL Quantum 360X game je draadloos op je Nintendo Switch, PC (Windows), Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X. De batterij gaat ook 22 uur mee en is ook oplaadbaar tijdens het gamen. Met de comfortabele foam oorkussens kun je ook met deze headset lekker lang gamen zonder last te krijgen van je oren.

Gamingplatforms

De JBL Quantum 360P is compatibel met verschillende gamingplatforms, waaronder de Nintendo Switch, PC (Windows), PlayStation 4 en PlayStation 5. Geniet van een veelzijdige gamingervaring op meerdere apparaten.

De JBL Quantum 360X is geschikt voor andere gamingplatforms, waaronder de Nintendo Switch, PC (Windows), Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X. Hierdoor geniet je van een veelzijdige en meeslepende game-ervaring op verschillende systemen.

Kwaliteit van de audio

Met indrukwekkend surround sound biedt de JBL Quantum 360P een meeslepende geluidsweergave op verschillende platformen, zoals de Nintendo Switch, PC, PS4 en PS5. Dankzij het True Surround Sound en 7.1 audiokanalen ervaar je games met een rijk en ruimtelijk geluid.

Met een krachtige surround sound-weergave op verschillende platformen, zoals de Nintendo Switch, PC, Xbox One en Xbox Series-consoles, biedt de JBL Quantum 360X een indrukwekkende geluidsbeleving. Het True Surround Sound en de 7.1 audiokanalen zorgen voor een ruimtelijk en meeslepend geluid tijdens het gamen.

Microfoon van kwaliteit

De JBL Quantum 360P is uitgerust met een ruisonderdrukkende microfoon voor heldere communicatie. De mute-functie wordt eenvoudig bediend via een knop op de oorschelp. De buigbare, verwijderbare en inklapbare microfoon biedt flexibiliteit en gemak tijdens het gamen.

De JBL Quantum 360X beschikt over een microfoon met ruisonderdrukking, wat zorgt voor heldere communicatie. Het dempen van de microfoon is simpel via de knop op de oorschelp te regelen. De microfoon is buigzaam, afneembaar en inklapbaar, wat zorgt voor flexibiliteit en gebruiksgemak tijdens het gamen.

Draadloze verbindingsopties

Met zowel bedrade als draadloze verbindingsopties biedt de JBL Quantum 360P flexibiliteit in hoe je wilt gamen. Sluit hem bedraad aan op de Nintendo Switch, PC of PS4, of kies voor draadloos gamen op de Nintendo Switch, PC en PS5.

De JBL Quantum 360X biedt ook bedrade en draadloze verbindingsopties aan zodat je flexibel blijft in je game-setup. Sluit de headset bedrading aan op de Nintendo Switch en Xbox-consoles, of ga voor draadloos gamen op de Nintendo Switch en Xbox Series-consoles. De headset kan ook worden aangesloten via de meegeleverde usb-C-kabel.

Verlichtingseffecten

De JBL Quantum 360P beschikt over verlichtingseffecten die bijdragen aan een aantrekkelijke gaming-setup. De verlichtingseffecten zijn een aanvulling op je game-ervaring en voegen een visueel element toe aan je speelsessies.

De JBL Quantum 360X heeft verlichtingseffecten die bijdragen aan een dynamische en sfeervolle gaming-ervaring. De verlichtingseffecten voegen een visueel element toe aan je speelsessies en kunnen deel uitmaken van je gaming-setup.

Ontwerp

Met hoogwaardig kunststof en een dicht ontwerp van de oorschelpen biedt de JBL Quantum 360P duurzaamheid en geluidsisolatie. De memory foam oorkussens zorgen voor comfort, zelfs tijdens lange gamingsessies. De headset is opvouwbaar en lichtgewicht, waardoor hij gemakkelijk te dragen is. De witte kleur voegt een stijlvolle touch toe aan je gaming-setup.

De JBL Quantum 360X heeft ook kunststof van klwaliteit en biedt met het dichte ontwerp van de oorschelpen een goede geluidsisolatie aan. De memory foam oorkussens zorgen voor langdurig comfort, zelfs tijdens uitgebreide gamesessies. De opvouwbare constructie en het lichte gewicht maken de headset gemakkelijk te dragen. De zwarte kleur en strakke ontwerp voegen een moderne uitstraling toe aan je gaming-setup.

Conclusie

De JBL Quantum 360P biedt een veelzijdige, hoogwaardige gamingervaring met uitstekend geluid, duidelijke communicatie, flexibele connectiviteitsopties en comfortabele fysieke eigenschappen. Deze headset is ideaal voor gamers die op zoek zijn naar een complete en meeslepende game-ervaring voor de Nintendo Switch, PC (Windows), PlayStation 4 en PlayStation 5.

De JBL Quantum 360X bezit krachtig geluid, ultieme game-ervaring, heldere communicatie met de microfoon, meerdere connectie-opties en visuele verlichting. Deze headset is een must-have voor gamers die op zoek zijn naar een complete gaming-ervaring voor de de Nintendo Switch, PC (Windows), Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X.

Scroll naar boven