JBL Pulse 5 aanbieding

Ben je op zoek naar een JBL Pulse 5 aanbieding? We hebben de beste JBL speaker aanbiedingen van dit moment voor je opgezocht:

Kenmerken van de JBL Pulse 5

Afmeting10,7 x 21,4 x 13,1cm
Gewicht1,47kg
DichtheidIP67 dompeldicht & volledig stofdicht
Batterij12 uur batterijduur
BluetoothCompatibel met Bluetooth
Mogelijkheid koppelen andere speakersKoppelen aan andere JBL speakers
Opladen externe apparatenMobiel opladen

JBL Pulse 5

De JBL Pulse 5 is de perfecte speaker om mee te nemen naar het strand of zwembad. De speaker heeft namelijk een IP67 certificering. Hierdoor zet je deze speaker makkelijk in het zand of aan het zwembad. De JBL Pulse 5 heeft ook zijn eigen lichtshow en is gemakkelijk te koppelen met andere speakers voor een nog harder geluid. 

Voordelen JBL Pulse 5

  • Ingebouwde lichteffecten
  • Compatibel met bluetooth
  • Batterij van 12 uur speeltijd
  • IP67 dompeldicht & volledig stofdicht
  • 360 graden geluidsweergave

Zichtbaar geluid

Creëer een sfeervol moment met de opmerkelijke en aanpasbare 360-graden lichtshow van de JBL Pulse 5, die synchroon loopt met je muziek. De luidspreker met een naar boven gerichte driver biedt diepe bastonen en een rijk JBL Original Pro Sound. Met de stevige band kun je deze draagbare, stof- en waterbestendige Bluetooth-luidspreker meenemen van je achtertuin tot aan het strand. Dans tot de zon weer opkomt met een afspeeltijd van 12 uur, of gebruik PartyBoost om meerdere compatibele luidsprekers te koppelen en zo het geluid te versterken en de ervaring te verbeteren.

Opvallende 360-graden lichtshow

Laat de nacht oplichten met opvallende kleuren in 360 graden, gesynchroniseerd met het ritme van je favoriete nummers. Of creëer een grootschalige lichtshow met behulp van de uitgebreide, transparante behuizing van de Pulse 5 via de JBL Portable-app.

Krachtig geluid en diepe bastonen

Geniet van de zuivere en rijke JBL Original Pro Sound dankzij de aparte tweeter en de naar boven gerichte driver. De passieve radiator aan de onderkant van de luidspreker zorgt voor diepe bastonen, waardoor je de muziek echt kunt voelen.

Scroll naar boven