JBL Bar 800 aanbieding

Ben je op zoek naar een JBL Bar 800 aanbieding? We hebben de beste deal van dit moment voor je uitgezocht:

Kenmerken van de JBL Bar 800

Gewicht13,4 kg
Totaal vermogen340W
Subwoofer vermogen300W
Aansluitingen2x HDMI in, Optisch digitaal (S/PDIF), USB 2.0 type-A
SpraakassistentAmazon Alexa, Google Assistant
KleurZwart
VerbindenApple Airplay 2
BluetoothBluetooth 5.0
JBL BAR1300 aanbieding

Alles over de JBL Bar 800

Beleef een meeslepende filmavond en dompel jezelf onder in je favoriete muziek met de JBL Bar 800. Met een totaal uitgangsvermogen van 720 W en een indrukwekkende basweergave van de 10-inch subwoofer, creëer je een krachtige geluidservaring voor films, muziek en games.

Echt Dolby Atmos® surround sound

Omgeef jezelf met hoogwaardig 3D-geluid, vergelijkbaar met wat je in een theater zou ervaren. De JBL Bar 800, met zijn twee omhooggerichte drivers, biedt een indrukwekkende Dolby Atmos® 3D surround sound-ervaring. Geniet van authentiek surround sound zonder gedoe met extra kabels en stroomaansluitingen. Plaats eenvoudig de twee afneembare surround-luidsprekers op batterijen achter je en laat je onderdompelen in een geweldige audiobeleving.

Wi-Fi, Airplay, Alexa Music en Chromecast

Ga op ontdekkingsreis. Met de ingebouwde wifi en de ondersteuning voor AirPlay, Alexa MRM en Chromecast built-in™ heb je toegang tot meer dan 300 muziekstreamingdiensten. Geniet van al je favoriete audio, internetradio en podcasts in high-definition kwaliteit. De wifi-verbinding maakt ook automatische software-updates mogelijk, zodat je altijd kunt genieten van de nieuwste functies.

Draadloze subwoofer

Ervaar de krachtige en nauwkeurige bas van de 10-inch draadloze subwoofer, die actiefilms tot leven brengt en emotie toevoegt aan je muziek.

HDMI eARC met 4K Dolby Vision en PureVoice Dialogue Enhancement

Geniet van ongecomprimeerd Dolby Atmos surround sound via slechts één HDMI-kabel, dankzij de HDMI eARC-aansluiting. De HDMI-ingang biedt ook ondersteuning voor 4K-videokwaliteit vanaf compatibele videospelers of spelconsoles. Dankzij de unieke PureVoice-technologie, geoptimaliseerd met behulp van geavanceerde algoritmes, blijven dialogen altijd helder en verstaanbaar, zelfs wanneer de surround-effecten op hun hoogtepunt zijn.

Geluidskalibratie en compatibel met luidsprekers en spraakassistenten

Elke ruimte is anders. Dankzij de automatische geluidskalibratiefunctie zorgt de JBL Bar 800 ervoor dat je de beste 3D-surroundeffecten ervaart, aangepast aan het interieur en de indeling van elke kamer. Verbind de JBL Bar 800 met je spraakassistent-apparaat en vraag eenvoudig aan Alexa, Google Assistent of Siri om al je favoriete muziek naar de soundbar te streamen.

Ervaar de JBL Bar 800 en transformeer je filmavonden, muziekbeleving en game-ervaringen met krachtig geluid. Ontdek de vele functies en mogelijkheden van deze soundbar en geniet van een meeslepende geluidservaring bij jou thuis.

Scroll naar boven