JBL Tune 670NC aanbieding

Ben je op zoek naar een JBL Tune 670NC aanbieding? De beste JBL Tune 760NC deals van dit moment in één overzicht:

Kenmerken van de JBL Tune 670NC

Koptelefoon typeOver-ear
Noise-cancellingJa
Gewicht174 gram
DichtheidNiet waterbestendig
Batterij70 uur
OpladenOpladen met USB type-C
BluetoothCompatibel met Bluetooth 5.3
BedieningVia smartphone

JBL Tune 670NC Koptelefoon

Met de JBL Tune 670NC draadloze koptelefoon krijg je een combinatie van lichtheid, comfort en verbluffend geluid. Deze koptelefoon is uitgerust met Adaptive Noise Cancelling, waardoor je kunt genieten van een ongestoorde luisterervaring. Of je nu onderweg bent, aan het werk bent of gewoon ontspant, de JBL Tune 670NC biedt alles wat je nodig hebt.

Met een batterijduur van maximaal 70 uur kun je de hele week lang luisteren zonder dat je je zorgen hoeft te maken over opladen. En voor die momenten waarop je toch snel een beetje extra muziek nodig hebt, is een oplaadbeurt van slechts 5 minuten voldoende om je 3 uur lang van muziek te voorzien. Als je de voorkeur geeft aan een bekabelde luisterervaring, kun je eenvoudig de afneembare koptelefoonkabel aansluiten en in je flow blijven.

Adaptive Noise Cancelling met Smart Ambient

Met adaptieve ruisonderdrukking kun je je volledig concentreren op je studie of volledig opgaan in je favoriete muziek. Maar soms wil je ook de wereld om je heen horen zonder je koptelefoon af te zetten. Daarom biedt de JBL Headphones-app handige functies zoals Ambient Aware en TalkThru, waarmee omgevingsgeluiden en stemmen duidelijk worden waargenomen.

Met de Ambient Aware-functie kun je de perfecte balans vinden tussen het afsluiten van ongewenst geluid en het bewust blijven van je omgeving. Of je nu in een drukke bibliotheek studeert of in een levendige koffieshop zit, je kunt alle belangrijke geluiden om je heen opvangen zonder je koptelefoon af te nemen. Deze functie is vooral handig wanneer je snel wilt reageren op een gesprek of omgevingsgeluiden wilt monitoren.

Als je even een gesprek wilt voeren zonder je koptelefoon af te zetten, is TalkThru de ideale oplossing. Met één druk op de knop wordt het volume van je muziek verlaagd en worden stemmen en gesprekken helder en verstaanbaar weergegeven. Je kunt dus eenvoudig communiceren met mensen om je heen zonder je koptelefoon af te hoeven doen.

Deze handige functies, Ambient Aware en TalkThru, zijn gemakkelijk te activeren via de JBL Headphones-app. Je hebt de volledige controle over je luisterervaring en kunt de instellingen aanpassen aan jouw voorkeuren. Of je nu volledige isolatie wilt tijdens het studeren of bewust wilt blijven van je omgeving, met de JBL Headphones-app kun je moeiteloos schakelen tussen de verschillende modi en genieten van een gepersonaliseerde luisterervaring.

Bluetooth 5.3 technologie

Ervaar het hoogwaardige JBL Pure Bass-geluid in al zijn pracht, terwijl je draadloos muziek streamt vanaf je smartphone via de nieuwste Bluetooth-technologie. Met de geavanceerde mogelijkheden van de JBL Headphones-app, inclusief de Smart Audio & Video-functie, kun je de Bluetooth-prestaties optimaliseren en het geluid naar jouw voorkeur afstemmen.

Dankzij de Smart Audio & Video-functie kun je kiezen uit verschillende modi om de geluidskwaliteit te verbeteren. Selecteer de Audio-modus om te genieten van het allerbeste geluid tijdens het luisteren naar je favoriete muziek. Wil je echter een meeslepende ervaring tijdens het gamen of het kijken van video’s? Schakel dan over naar de Video-modus, die zorgt voor een optimale gaming- en video-output.

Scroll naar boven