JBL Boombox aanbieding

JBL Boombox aanbiedingen vind je bij debestejblaanbieding.nl. De JBL Boombox bestaat uit meerdere versies, namelijk de Boombox 1, Boombox 2 & Boombox 3. We hebben verschillende JBL Boombox aanbiedingen op een rij gezet zodat jij altijd de beste aanbieding hebt.

Kenmerken van de JBL Boombox

Afmeting45,45 x 19,55 x 25,45 cm
Gewicht5,3 kg
DichtheidDompel dicht (IPX7)
Batterij24 uur zonder opladen
Opladen6,5 uur volledig opgeladen
BluetoothCompatibel met Bluetooth
Mogelijkheid koppelen andere speakersKoppelen aan andere JBL speakers
KleurenVerkrijgbaar in verschillende kleuren
Opladen externe apparatenMobiel opladen via JBL Boombox
JBL Boombox aanbieding

Waarom de JBL Boombox kopen?

Je kunt de JBL Boombox verbinden met Bluetooth. Hiermee kun je de luidspreker eenvoudig koppelen met je telefoon, tablet en andere Bluetooth-apparaten. De JBL Boombox ondersteunt naast Bluetooth verbinden ook een bedrade verbinding via een 3,5 mm audio-ingang.

Dankzij de vier actieve transducers en twee JBL-basradiatoren biedt de JBL Boombox een krachtig geluid. Dit zorgt voor een rijke en diepe bas, evenals heldere hoge tonen. Je kunt de geluidsweergave ook aanpassen met behulp van de ingebouwde equalizer, waarmee je de lage en hoge tonen aanpast hoe jij dat wil!

Een belangrijk kenmerk van de JBL Boombox is de batterijduur. Met een batterij van 20.000 mAh kan de JBL Boombox tot 24 uur muziek afspelen op één enkele lading. De batterij in de JBL Boombox kan ook worden gebruikt om andere apparaten op te laden, zoals smartphones en tablets, waardoor het een handige speaker is voor onderweg.

Het ontwerp van de JBL Boombox is robuust, waardoor de speaker bestand is tegen stof, water en stoten. De speaker heeft ook een handvat, hierdoor neem je de speaker gemakkelijk mee. Dit maakt de JBL Boombox ideaal voor buitenactiviteiten.

JBL Boombox Legergroen aanbieding

Ben je op zoek naar een mooie kleur voor je JBL Boombox die niet iedereen heeft? Kies dan voor een Legergroene JBL Boombox in de aanbieding. Bekijk onderstaand de aanbiedingen:

JBL Boombox zwart aanbieding

Ben je op zoek naar een neutrale kleur voor je JBL Boombox? Kies dan voor een zwarte JBL Boombox in de aanbieding. Bekijk onderstaand de aanbiedingen:

Verschil JBL Boombox 2 en de JBL Boombox 3

De JBL Boombox 2 en Boombox 3 zijn de laatste 2 generaties speakers van JBL in de Boombox serie. Onderstaand leggen we het verschil uit tussen deze 2 speakers:

  • De Boombox 2 heeft een hoekig ontwerp met handvatten aan de zijkanten, de Boombox 3 een ronder ontwerp heeft met een handvat aan de bovenkant.
  • De Boombox 3 is iets kleiner en lichter dan de Boombox 2.
  • Beide speakers hebben een bluetooth functie. De Boombox 3 biedt ook ondersteuning voor de nieuwere Bluetooth 5.1-standaard.

Welke JBL Boombox aanbieding moet ik kiezen?

Als je op zoek bent naar een krachtige draagbare luidspreker met uitstekende geluidskwaliteit en een robuust ontwerp, dan zijn zowel de JBL Boombox 2 als Boombox 3 perfecte keuzes. De JBL Boombox 3 biedt de nieuwste functies en technologieën, zoals Bluetooth 5.1- en een verbeterde geluidskwaliteit. Beide JBL speakers kan je in de aanbieding kopen bij verschillende webshops en retailers!

Scroll naar boven