JBL Partyboxen koppelen

Welke JBL Partyboxen kun je koppelen?

Wil je graag je feestje een extra boost geven en heb je meerdere partyboxen tot je beschikking? Dan wil je deze partyboxen ook graag aan elkaar koppelen. In dit artikel leggen wij uit hoe je die aan elkaar kunt koppelen, er zijn 2 manieren om ze te koppelen:

 • Via TWS koppelen
 • Met een Aux-kabel koppelen

Hoe koppel je 2 PartyBoxen aan elkaar met TWS?

TWS staat voor “True Wireless Stereo”. In de context van draadloze luidsprekers, zoals de JBL Partybox-modellen die eerder werden genoemd, verwijst de TWS-modus naar een functie waarmee je twee luidsprekers draadloos met elkaar kunt koppelen om een stereogeluidservaring te creëren zonder dat er een fysieke audiokabel nodig is tussen de twee luidsprekers. Hoe koppel je 2 Partboxen aan elkaar?

 1. Zet alle Partyboxen die je wilt koppelen aan.
 2. Zorg ervoor dat TWS-modus is ingeschakeld op alle luidsprekers. Dit kan meestal worden gedaan door de Bluetooth-knop op beide luidsprekers ingedrukt te houden of door de speciale TWS-knop op de achterpanelen van de luidsprekers (bijv. Partybox 110, 310 en 710) in te drukken.
 3. Binnen 30 seconden zouden de luidsprekers elkaar moeten vinden en automatisch koppelen. Een geluid of indicatielampje kan aangeven dat de koppeling is geslaagd.

Welke PartyBoxen hebben TWS?

Onderstaande Partyboxen ondersteunen TWS:

Hoe koppel je 2 PartyBoxen aan elkaar doormiddel van AUX?

Als je een JBL Partybox wilt koppelen met een apparaat via de AUX (auxiliary) ingang, volg dan deze stappen:

 1. Zet de JBL Partybox aan.
 2. Zoek de AUX-ingang op de Partybox. Meestal is dit een 3,5 mm audiopoort (hoofdtelefoonaansluiting) op de achterkant of aan de zijkant van de luidspreker.
 3. Sluit het ene uiteinde van een 3,5 mm audiokabel aan op de AUX-ingang van de Partybox.
 4. Sluit het andere uiteinde van de 3,5 mm audiokabel aan op de hoofdtelefoonaansluiting of AUX-uitgang van het apparaat waarmee je de Partybox wilt verbinden. Dit kan bijvoorbeeld een smartphone, tablet, laptop, mp3-speler of een ander audioapparaat zijn.
 5. Zorg ervoor dat de Partybox op de juiste ingangsbron is ingesteld. De meeste Partybox-modellen hebben een knop of schakelaar waarmee je kunt schakelen tussen verschillende ingangsbronnen, zoals Bluetooth, AUX of USB. Selecteer de AUX-ingang.
 6. Start de muziek of het geluidsbestand op het aangesloten apparaat. De audio wordt nu afgespeeld via de Partybox.
Scroll naar boven