JBL Quantum 400 aanbieding

Ben je op zoek naar de laagste prijs voor je de JBL Quantum 400? Wij hebben voor jou de beste JBL Quantum 400 aanbieding gevonden!

Kenmerken van de JBL Quantum 400

Gewicht274 gram
PlatformenPC
BatterijduurGeen batterij
AansluitingenJackplug 3.5mm, USB 2.0
KleurZwart
Opladen viaUSB-C
BluetoothN/A

JBL Quantum 400

Ga volledig op in je game-ervaring met de JBL Quantum 400 gaming headset. De krachtige 50 mm drivers zorgen voor een diepe bas en in combinatie met het surround sound creëert het een realistische game-omgeving, waarbij je bijvoorbeeld het geluid van vliegtuigen en tanks levensecht hoort. Pas het volume aan via de handige knoppen op de oorschelp. De microfoon is eenvoudig te gebruiken: klap hem naar beneden om te communiceren en duw hem omhoog als je even pauzeert. Dankzij het gesloten ontwerp van de oorschelpen geniet je van minimale omgevingsgeluiden, zoals stofzuigers of verkeer. Sluit de headset aan op al je apparaten via de 3,5 mm connector of de meegeleverde USB A naar USB C-kabel. Personaliseer ook de RGB-verlichting om bij je gaming-setup te passen.

JBL Quantum 400 aanbieding

De JBL Quantum 400 aanbieding is beschikbaar bij verschillende aanbieders. Lees verder voor alle kenmerken van de JBL Quantum 400 aanbieding!

Welke platformen?

De JBL Quantum 400 gaming headset is compatibel met een breed scala aan platforms, waaronder Android, Mac, Nintendo Switch, PC (Windows), PlayStation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en iOS.

Audio geluidskwaliteit

De headset biedt een uitstekende geluidskwaliteit volgens klanten. Het levert een indrukwekkende stereogeluidsweergave, met 2.0 audiokanalen en krachtige 50 mm speakerdrivers.

Ruisonderdrukkende microfoon

De ruisonderdrukkende microfoon van de JBL Quantum 400 zorgt voor heldere communicatie. Met handige functies zoals de mute-functie door simpelweg de microfoonboom dicht te klappen, biedt deze microfoon flexibiliteit en gemak.

Connectiviteit

De JBL Quantum 400 maakt gebruik van een bedrade verbinding, wat zorgt voor een betrouwbare en stabiele audio-ervaring. Het is compatibel met verschillende platforms via bedrade verbindingen, waaronder Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X.

Kleurenverlichting

Met 16,8 miljoen kleurenverlichting op de linker- en rechteroorschelp, kun je de esthetiek van je headset aanpassen aan je voorkeur. De verlichting is configureerbaar en kan worden gekoppeld met andere randapparatuur.

Comfortable ontwerp

De JBL Quantum 400 biedt een goede bouwkwaliteit met materialen zoals kunststof en rubber. De dichte ontwerpoorschelpen, samen met comfortabele schuimrubberen oorkussens, zorgen voor een standaard draagcomfort, ideaal voor lange game-sessies. Het lichte gewicht van 274 gram draagt bij aan het comfort.

Conclusie

De JBL Quantum 400 is een veelzijdige gaming headset met indrukwekkende geluidskwaliteit, handige microfoonfuncties en aanpasbare verlichting. Dankzij zijn brede compatibiliteit met diverse platforms, solide bouwkwaliteit en comfortabel ontwerp, biedt deze headset alles wat nodig is voor een meeslepende en comfortabele game-ervaring.

Scroll naar boven