JBL Charge 5 aanbieding

Ben je op zoek naar een JBL Charge 5 aanbieding? We hebben de beste JBL speaker aanbiedingen van dit moment op een rij gezet. De JBL Charge 5 is met verschillende kleuren in de aanbieding bij onder andere Expert.nl en Coolblue.nl.

JBL Charge 5 speaker

De Charge 5 is het nieuwste model uit de JBL Charge speaker lijn. Het verschil met Charge 3 en Charge 4 is dat de Charge 5 een USB Type-C-poort heeft voor opladen.

De JBL Charge 5 speaker is een fantastische speaker die je goed kunt gebruiken voor buiten. Doordat deze speaker waterdicht en stofbestendig is, neem je de speaker overal mee naartoe zonder dat deze stuk gaat door zand of water. Met de ingebouwde powerbank laad je je smartphone makkelijk op als je onderweg bent waardoor je altijd muziek blijft afspelen.

Koppel deze JBL Charge 5 speaker simpel met een andere JBL speaker voor een partyboost effect op hoog volume. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit van het geluid waardoor de JBL Charge 5 op hogere volume goed tot zijn recht komt. Met een batterijduur van 20 uur kun je lang muziek afspelen en los gaan op de dansvloer.

Afmeting9,65 x 22,3 x 9,4 cm
Gewicht0,96 kg
DichtheidIP67 dompeldicht & volledig stofdicht
Batterij20 uur batterijduur
Opladen4 uur opladen
BluetoothCompatibel met Bluetooth (5.1)
Mogelijkheid koppelen andere speakersKoppelen aan andere JBL speakers
KleurenVerkrijgbaar in verschillende kleuren
Opladen externe apparatenMobiel opladen via USB-C
Totaal speaker vermogen40W

JBL Charge 5 kleuren

De JBL Charge 5 is beschikbaar in veel verschillende kleuren/uitvoeringen, de volgende kleuren zijn in de aanbieding:

  • JBL Charge 5 Zwart
  • JBL Charge 5 Blauw
  • JBL Charge 5 Groen
  • JBL Charge 5 Grijs
  • JBL Charge 5 Rood
  • JBL Charge 5 Roze
  • JBL Charge 5 Squad
  • JBL Charge 5 Turquoise

Waarom de JBL Charge 5 aanbieding kopen?

Leuk al die JBL charge 5 aanbiedingen, maar waarom zou je nou echt deze speaker moeten kopen? Er zijn talloze redenen waarom je de JBL Charge 5 aanbieding moet kopen. Deze zetten we graag onderstaand uiteen om je een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden van deze speaker!

Water- en stofdichtheid JBL Charge 5

De JBL Charge 5 is IP67 gekeurd en daarmee volledig stofdicht en dompeldicht is. De “IP” in IP67 staat voor “Ingress Protection” (bescherming tegen indringing) en de cijfers staan voor de mate van dichtheid. De “6” in deze classificatie staat voor dat de JBL charge 5 volledig stofdicht is. De “7” in de classificatie staat er voor dat de JBL Charge 5 dompeldicht is en waterbestendig tot 1 meter diepte gedurende maximaal 30 minuten.

Aansluitingen JBL Charge 5

De JBL Charge 5 heeft een USB type-C aansluiting en kan dus opgeladen worden met een universele USB-C kabel. Deze wordt natuurlijk ook meegeleverd met jouw JBL Charge 5 aanbieding. Ook is er de mogelijkheid om de JBL Charge 5 op te laden via deze USB-C poort. Verde beschikt de JBL Charge 5 over Bluetooth.

Bluetooth JBL Charge 5

De Charge 5 maakt gebruik van Bluetooth-technologie, waardoor je draadloos verbinding kunt maken met je apparaten zoals smartphones, tablets en laptops. de JBL Charge 5 heeft een Bluetooth 5.1 verbinding die sneller is dan zijn voorganger en een betere connectie biedt!

Batterijduur en opladen JBL Charge 5

De Charge 5 heeft een batterijduur van 20 uur, waardoor je lang van je muziek kunt genieten zonder te hoeven opladen. Ook heeft het een handige USB-poort, waarmee je je apparaten zoals smartphones kunt opladen terwijl je naar muziek luistert.

Geluid van de JBL Charge 5

In totaal heeft de JBL Charge 5 een vermogen van 40 watt en deze wordt verdeeld onder de frontspeakervermogen die 10 watt vermogen levert en de Subwoofer die 30 watt vermogen levert.

Scroll naar boven