JBL Charge 5 en Boombox 3 verkrijgbaar met Wifi

De nieuwe versies van de JBL Charge 5 en JBL Boombox 3 hebben nu ondersteuning van Wifi in plaats van alleen met Bluetooth. Het zijn de eerste twee speakers van JBL met wifi ondersteuning. De boxen zijn voorzien van een wifi zes verbinding wat een goede en snelle verbinding is. Naast de vernieuwde wifi verbinding hebben ze ook nog andere nieuwe eigenschappen.

Wifi en vernieuwde bluetooth

Waar de JBL Boombox 3 en JBL Charge 5 nog op bluetooth 5.1 draaide, draaien de vernieuwde JBL Wi-Fi versies op de Bluetooth 5.3 versie. De verbindingen op een 5.3 versie zijn beter dan die op een 5.1 versie. Daarnaast hebben beide speakers natuurlijk een Wifi zes verbinding die nog beter is dan een Bluetooth verbinding.

Duurzame materialen

De nieuwe JBL Charge 5 en Boombox 3 worden geleverd van duurzame materialen. De JBL speakers zijn gemaakt van 90% hergebruikt plastic en het luidspeakerrooster is gebruikt gemaakt van 100% hergebruikt textiel. De verpakkingen van deze speakers zijn ook duurzaam, hier is gebruikt gemaakt van soja-inkt. JBL heeft eerder al duurzame apparaten gemaakt namelijk de JBL Clip4 ECO en de JBL GO 3 ECO.

Prijs van de speakers inclusief Wifi

De JBL Boombox 3 Wi-Fi zal een adviesprijs krijgen van 599 euro, wat slechts 50 euro meer is dan de standaard Boombox 3. Aan de andere kant is de prijsstijging van de JBL Charge 5 Wi-Fi aanzienlijk groter. De oorspronkelijke Charge 5 had een prijskaartje van 179 euro, terwijl de wifi-versie verkocht zal worden voor 249 euro.

De JBL Wifi Kopen?

De producten zijn verkrijgbaar bij JBL en zullen binnekort op veel meer plaatsen beschikbaar zijn.

Toch niet helemaal uit over wat je wilt kopen? Bekijk dan ons blog de Charge 5 vs. Xtreme 3

Scroll naar boven