JBL Boombox 3 aanbieding

Bekijk de beste JBL Boombox 3 aanbieding! Bij debestejblaanbieding.nl vergelijken we de beste JBL speaker aanbiedingen op het internet. Onderstaand staan de beste JBL Boombox 3 aanbiedingen op een rij gezet zodat jij altijd de beste prijs betaalt! Momenteel is de JBL Boombox 3 bij Coolblue en bij JBL zelf het goedkoopst.

Kenmerken van de JBL Boombox 3

Afmeting48,2 x 25,7 x 20,0 cm
Gewicht6,7 kg
DichtheidDompel dicht (IPX7)
Batterij24 uur zonder opladen
Opladen6,5 uur volledig opgeladen
BluetoothCompatibel met Bluetooth
Mogelijkheid koppelen andere speakersKoppelen aan andere JBL speakers
KleurenVerkrijgbaar in verschillende kleuren
Opladen externe apparatenMobiel opladen via JBL Boombox
JBL boombox 3 aanbieding

Waarom de JBL Boombox 3 aanbieding kopen?

De JBL Boombox 3 is de perfecte speaker voor onderweg, tijdens het klussen of gewoon voor thuisgebruik. De speaker is 5,3 kg, maar maakt het door het handvat gemakkelijk om mee te nemen. Daarnaast zijn de geluidsprestaties van de Boombox 3 van de hoogste kwaliteit.

In totaal kan de box onderweg zo’n 24 uur mee zonder op te laden en kan je ook jouw mobiele apparaat opladen tijdens het luisteren van jouw favoriete muziek. Is je JBL speaker leeg na 24 ongestoord muziek luisteren? Dan is de JBL Boombox 3 na 6,5 uur weer volledig opgeladen en ben jij weer klaar voor weer 24 uur muziek.

Verschil tussen de JBL Boombox 2 & Boombox 3?

De JBL Boombox 2 en Boombox 3 zijn de laatste 2 generaties speakers van JBL in de Boombox serie. Onderstaand leggen we het verschil uit tussen deze 2 speakers:

  • De Boombox 2 heeft een hoekig ontwerp met handvatten aan de zijkanten, de Boombox 3 heeft een ronder ontwerp met een handvat aan de bovenkant.
  • De Boombox 3 is iets kleiner en lichter dan de Boombox 2.
  • Beide speakers hebben een bluetooth functie. De Boombox 3 biedt ook ondersteuning voor de nieuwere Bluetooth 5.1-standaard.

Ontwerp en constructie

Net als bij de vorige Bluetooth Boombox heeft JBL weinig veranderingen aangebracht aan het ontwerp van de nieuwe Boombox 3, wat enigszins teleurstellend is. De behuizing van de speaker is echter wel mooi en strak vormgegeven. Met afmetingen van 48cm x 20cm x 25cm is de JBL speaker behoorlijk groot. Hij oogt weliswaar groot (want dat is hij ook), maar niet per se lomp of onhandig.

De draagbare speaker is nu IP67-gecertificeerd, wat betekent dat hij niet alleen waterdicht is, maar ook bestand is tegen stof. Dit is een zeer handige eigenschap voor een draagbare speaker, aangezien zand en stof meer schade kunnen veroorzaken dan je zou denken. De JBL Boombox 3 is bedoeld als draagbare feestluidspreker, dus het is belangrijk dat hij gemakkelijk mee te nemen is voor feestjes onderweg.

Scroll naar boven