JBL Flip 6 aanbieding

Ben je op zoek naar een JBL Flip 6 aanbieding? We hebben de beste JBL speaker aanbiedingen van alle beschikbare kleuren van de JBL Flip 6 voor je op een rij gezet.

Kenmerken van de JBL Flip 6

Afmeting72 mm x 178 mm x 68 mm
Gewicht550 gram
DichtheidIP67 dompeldicht & volledig stofdicht
Batterij12 uur batterijduur
Opladen2,5 uur volledig opgeladen
BluetoothCompatibel met Bluetooth
Mogelijkheid koppelen andere speakersKoppelen aan andere JBL speakers
KleurenVerkrijgbaar in verschillende kleuren
Opladen externe apparatenMobiel opladen via JBL Flip 6
JBL in raamkozijn

JBL Flip 6 speaker

De JBL Flip 6 is een draagbare bluetooth-luidspreker met hoge geluidskwaliteit. Door het kleine en lichte formaat is de JBL Flip 6 makkelijk overal mee te nemen naar vrienden, feestjes, het park of het zwembad. 

Deze speaker is stof-en waterdicht waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat deze stuk gaat. Met het rubberen omhulsel is de JBL Flip 6 beschermd tegen valschade. Hierdoor gaat de JBL Flip speaker niet snel stuk.

Een ander voordeel is de ingebouwde microfoon waarmee je geruisloos handsfree kunt bellen. Daarnaast koppel je de JBL Flip 6 makkelijk aan andere JBL speakers voor een hoger volume. De JBL Flip 6 bevindt zich in de prijsklasse van 100 tot 125 euro waardoor het een betaalbare speaker is. 

JBL Flip 6 kleuren

De JBL Flip 6 is beschikbaar in veel kleuren, je kunt kiezen tussen de volgende kleuren:

  • JBL Flip 6 Zwart
  • JBL Flip 6 Blauw
  • JBL Flip 6 Groen
  • JBL Flip 6 Grijs
  • JBL Flip 6 Rood
  • JBL Flip 6 Wit
  • JBL Flip 6 Roze
  • JBL Flip 6 Squad
  • JBL Flip 6 Turquoise

Compact

De JBL Flip 6 is een erg compacte JBL speaker. Je kunt deze speaker erg makkelijk verplaatsen door je huis en past ook moeiteloos in een tas. Door het lichte gewicht van de speaker kun je deze makkelijk overal mee naar toe nemen.

Krachtig en helder geluid

In vergelijking met de JBL Flip 5 heeft de JBL Flip 6 een verbetering op het gebied van geluidskwaliteit. De bas is erg krachtig, maar niet overweldigend. De vocalen klinken ook helder en zijn goed verstaanbaar. Hierdoor kun je naar diverse muziekgenres luisteren, dit verwacht je niet snel gezien het compacte formaat van deze JBL speaker.

Scroll naar boven