De nieuwe JBL Flip 6 in samenwerking met Martin Garrix

JBL & Martin Garrix, de wereldberoemde DJ en producer, hebben samende JBL Flip 6 Martin Garrix-editie gelanceerd. Op de JBL site is de tekst te zien ‘Flip the moment’ wat slaat op de speaker Flip 6. Naast het uiterlijk is de speaker wat betreft muziek prestaties er ook op voorruit gegaan.

Het design

Het design van de JBL Flip 6 Martin Garrix-editie is geïnspireerd door het kenmerkende “+x” logo van Garrix. Dit exclusieve ontwerp weerspiegelt de unieke stijl Martin van Garrix, en biedt fans een connectie met hun idool.

Technische aspecten

JBL staat bekend om zijn uitstekende geluidskwaliteit en de Flip 6 Martin Garrix-editie is hierop geen uitzondering. Deze luidspreker biedt kristalheldere hoge tonen, diepe bassen, en een gebalanceerd geluidsbeeld dat elke noot tot leven brengt. Of je nu thuis ontspant of een outdoor avontuur beleeft, deze luidspreker zorgt voor een meeslepende luisterervaring.

Duurzaamheid en draagbaarheid

Met een IP67-classificatie voor water- en stofdichtheid is de JBL Flip 6 Martin Garrix-editie ontworpen voor elk avontuur. Deze robuuste bouwkwaliteit garandeert dat je muziek overal mee naartoe kan, ongeacht het weer of de omgeving. Bovendien zorgt de lange batterijduur van twaalf uur ervoor dat je dag en nacht van je favoriete tracks kunt genieten.

De lancering van de Martin Garrix Flip 6

De lancering van de JBL Flip 6 Martin Garrix-editie gaat gepaard met unieke ervaringen voor fans. Tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) zal er een pop-up store geopend worden waar liefhebbers van muziek en technologie samen kunnen komen. Dit initiatief onderstreept de toewijding van JBL en Martin Garrix aan hun fans en de gemeenschap.

Beschikbaarheid

Voor degenen die enthousiast zijn over de aanschaf van deze speciale editie luidspreker, is het gemakkelijk te verkrijgen via de officiële JBL-website. Bekijk onderstaand andere retailers die deze speaker verkopen:

Op zoek naar een JBL 5.1 soundbar aanbieding? Op dit moment is de JBL 5.1 soundbar alleen verkrijgbaar bij coolblue:

Scroll naar boven